Ofte stilte spørsmål


Prisen er Nok. 16.500,- inkl. en oppfølgings konsultasjon og medlemskap i vår Conciergetjeneste
Helsesjekken hos oss er omfattende, personlig og tilpasset deg som klient. En generell og klinisk undersøkelse om din helsetilstand, tidligere sykdommer og familiære disposisjoner. Hensikten er å utelukke(forebygge) sykdommer samt tilrettelegge en handlingsplan for eventuelle videre undersøkelser og en sunn livsstil.
Hyppigheten av en slik helsesjekk vil avhenge av flere faktorer. Alder, sykehistorie, familiære disposisjoner, livsstil og funn ved den forrige undersøkelsen. Som regel vil det kun være behov for en enklere undersøkelse i påfølgende år. Dette avtales individuelt.
Det er avsatt ca. tre timer til helseundersøkelsen. Andre undersøkelser som røntgenundersøkelser, 24 timer EKG og 24 timer blodtrykksmåling vil ta lengre tid.
Ja det er mulig å dele opp helsesjekken, men vi anbefaler det ikke. Dette fordi vi ønsker å lage en helhetlig oversikt over din helse og legge planer for videre oppfølging, samt en anbefaling for livsstilstiltak i et forebyggende perspektiv.
Ja, etter gjennomført helsesjekk hos oss blir du medlem av vår Conciergetjeneste. Gjennom denne tjenesten vil du ha prioritert tilgang til våre leger ved andre medisinske behov gjennom året. Preventia er ikke en del av den offentlige helsetjenesten og vi opererer derfor med egen prisliste for våre tjenester.
Du trenger ikke henvisning til «Second Opinion» hos Preventia. Du ringer oss på 210 90 200 bestiller time til en samtale hos Dr. Stang. Du tar med deg pasientjournalen fra din fastlege evt. sykehus. Konsultasjonen koster 1200 kr, dette betales av pasienten i sin helhet.
Du vil få shorts/tights og t-skjorte av oss, men må ta med egne joggesko. Om det foretrekkes å bruke eget treningstøy er det i orden.
Ja, rutinen hos Preventia er at du blir kontaktet og innkalt.
Det er kort ventetid på de fleste undersøkelser.