Dr. Georg Stang


Dr. Stang har sin utdannelse fra Royal College of Surgeons i Dublin og Universitetet i Oslo. Han har lang erfaring som allmennlege og har i mer enn 15 år arbeidet som bedriftslege med fokus på forebyggende helse. Han startet Preventia Medisinske Senter i 2000, hvor han bygget opp en større bedriftshelsetjeneste.


Dr. Trond Dahl


Dr. Dahl er hjertespesialist og har vært ansatt på Ullevål Universitetssykehus, Aker Universitetssykehus og AHUS. Han har en bred indremedisinsk og kardiologisk utdannelse og dessuten lang erfaring når det gjelder utredning og behandling av pasienter med hjerneslag.


Line Godager Stang


Line jobber som mentor, motivasjonsveileder og rådgiver for familier, barn og unge. Hun er utdannet ved The Educational Institute of Scotland, Oslo lærerhøyskole og har en sertifisert utdannelse som veileder og terapeaut innen bevissthetsutvikling, flergenerasjonsterapi og organisasjonsutvikling fra IT Instituttet.


Angelina Lundhagen


Angelina er vår Executive Assistant. Hun er utdannet helsesekretær og har erfaring fra både sykehus og allmennpraksis. Hun tar i mot og veileder klienten og guider gjennom hele undersøkelsesdagen.

Ønsker du kontakt med en av våre executive leger, ta kontakt med Angelina så vil hun bistå deg.

21 09 02 00


455 19 255