Generelt om tjenestene?


På denne siden finner du en oversikt over våre tjenester. Vår primærfokus er forebyggende medisinske tilbud til privatpersoner og bedrifter. Vi har fokus på dine behov, basert på fysiske og psykiske utfordringer.
Tjenestene er basert på forskningstudier som gir trygghet for at du får det beste innen medisin.

Vår komplette helsesjekk er beskrevet i Helsehjulet som du ser til undertil høyre.

Executive Helsesjekk

Vår helsesjekk, som er beskrevet i hjulet over, er en detaljert og personlig undersøkelse. Hensikten er å gi deg en trygghet og tilbakemeldinger som forebygger framtidige helsemessige utfordringer.

Hele helsesjekken tar ca 3 til 3,5 time.

Conciergetjenester

Vi tilbyr en avtale som gir deg personlig oppfølging og rådgivning til enhver tid. Gjennom vår Conciergetjeneste får du tilgang til våre leger og medisinske råd ved behov.

Hjerteundersøkelse

Hjerte-og karsykdommer rammer mange nordmenn og det er viktig å tidlig avdekke risiko og sørge for at man selv bidrar til å redusere denne. Hos vår hjertespesialist er du i trygge hender.

Fritt behandlingsvalg

I Norge har vi rett til undersøkelse hos spesialist og å få time raskt. Er det lange ventetider gjennom det offentlige kan du benytte deg av din rett til fritt behandlingsvalg. Vi har kort ventetid til hjerteutredning, og din fastlege kan bistå deg mht henvisning.

Motivasjon og bevisstgjøring

En sunn livsstil er viktig for å forebygge sykdommer. Line Godager Stang tilbyr samtale, veiledning og refleksjon etter behov for den som ønsker det, samt veiledning i gruppe og individuelt for voksne, barn og familier.

Second opinion

Noen ganger ønsker vi av ulike grunner å få en ny vurdering. Det kan være at du er usikker på om den diagnosen/behandlingen du har fått er riktig, eller kanskje ønsker du bare en bekreftelse fra en annen lege/spesialist eller et annet sykehus.